refurbished iphone voor kinderen kopen


De iPhone van Apple is het symbool van technologie in de éénentwintigste eeuw. Het is dan ook niet gek dat heel veel kinderen en tieners graag deze smartphone willen hebben. En daar zijn goede redenen voor te bedenken. De iPhone is echter meer dan alleen een luxe artikel, en biedt veel voordelen voor zowel kinderen als hun ouders. Het enige probleem is dat iPhone’s erg prijzig zijn als je ze nieuw in de winkel wilt kopen. Wij bieden dan ook de beste oplossing: een refurbished iPhone voor kinderen. Daarnaast is het bij ons mogelijk om de iPhone in termijnen te betalen, waardoor wij niet alleen de goedkoopste optie, maar ook de meest flexibele keuze zijn van Nederland.

Kijk snel in onze webwinkel voor ons complete aanbod, of lees verder om meer te leren over onze refurbished iPhone kinderen, en over de iPhone in termijnen betalen.

Wat is precies een refurbished iPhone voor kinderen?

Voor een lange tijd waren er twee opties wanneer men een smartphone wou kopen: Nieuw en tweedehands. Wanneer je een iPhone nieuw in de winkel koopt, betaal je hier de volle prijs voor. De nieuwste iPhone’s kosten dan ook gemakkelijk meer dan duizend euro. Veel mensen weken dan ook uit naar tweedehands telefoons. Maar alhoewel dezen een stuk goedkoper zijn riskeer je mankementen zoals een beschadigd scherm, chips die het niet meer perfect doen, en accu’s die veel te snel leeg raken.

Tegenwoordig is er een betere optie die men hier bij Phonely.nl kan vinden: refurbished iPhone’s. Dit zijn tweedehands telefoons die nauwelijks gebruikt zijn, en compleet opgeknapt zijn als nieuw door de experts bij Phonely. Er zijn namelijk veel mensen die een nieuwe iPhone krijgen bij hun abonnement, maar liever hun oude telefoon blijven gebruiken. Wij kopen dit soort telefoons op, en inspecteren ze grondig op fouten en mankementen. Wij zorgen er voor dat de telefoon, het scherm, de accu en meer in nieuwstaat zijn, er vervangen waar nodig de beschadigde onderdelen met nieuwe onderdelen. Dit soort telefoons kunnen wij aanbieden voor een prijs forse onder de nieuwwaarde, terwijl ze letterlijk als nieuw werken.

Wij zijn hier zo zeker van, dat wij een volle 2 jaar garantie geven op refurbished iPhone’s.

Het voordeel van een refurbished iPhone voor kinderen

Een iPhone biedt veel voordelen voor kinderen in vergelijking met andere smartphones. Want alhoewel een nieuwe iPhone erg duur is, krijg je zeker waar voor je geld. Niet alleen kunnen kinderen hier alles mee doen, van chatten met hun vrienden en familie tot het inzien van cijfers en roosters. De iPhone is ook nog eens heel duurzaam. Wij zijn er dan ook zeker van een refurbished iPhone van ons minimaal 2 jaar meegaat, maar wij zien bijna altijd dat de telefoon nog jaren langer mee gaat. Het is dus een aankoop waar kinderen voor een hele lange tijd tevreden mee zullen zijn. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de iPhone per maand te betalen.

iPhone in termijnen betalen

Alhoewel onze prijzen voor refurbished iPhone’s ver onder dat van de gemiddelde nieuwprijs liggen, zijn iPhone’s nog steeds een dure aankoop. Daarom zijn wij flexibel in de manier waarop klanten bij ons kunnen betalen. Natuurlijk kan men alles in één keer betalen, of het gehele bedrag bij ontvangst overmaken, maar voor de mensen die de aankoop van een refurbished iPhone voor kinderen het liefst wat meer uitspreid, bieden wij de mogelijkheid om de iPhone in termijnen te betalen.

Wij maken hiervoor gebruik van In3, een Nederlands systeem waarmee jij jouw iPhone per maand betalen kan. Zoals de naam al doet vermoeden kan je de iPhone in 3 keer betalen. Je betaalt het eerste deel direct bij aankoop, na een maand betaal je het tweede deel, en het laatste deel hoef je pas na twee maand te betalen. Door de iPhone in 3 keer te betalen kan je de aankoopsom verdelen zodat het beter aansluit bij je loonstrook. Het mooiste van deze service? Bij ons kan je jouw iPhone in 3 keer betalen met 0% rente. Je betaalt dan ook niks extra’s, en er zijn geen verborgen kosten.

Of het nu gaat om een betaalbare refurbished iPhone die als nieuw werkt, of de iPhone in termijnen betalen. Wij van Phonely.nl zetten ons namelijk 100% in om uw ervaring zo prettig mogelijk te maken.