Betaal in 3 termijnen

Een iPhone is geen goedkope telefoon, dat weten wij bij Phonely maar al te goed. Wij bieden daarom ook refurbished iPhones aan. Onze prijzen liggen ver onder hetgeen dat je bij een Apple winkel betaalt, maar zijn misschien voor jou net buiten je budget deze maand.

Wil je wel gewoon een goede iPhone hebben, zonder dat je nog een aantal maanden voor moet sparen? Wij bieden vanaf nu de nieuwe oplossing in samenwerking met Pay In3 zodat jij gemakkelijk jouw splinternieuwe iPhone per maand betalen kan.

Ben jij benieuwd hoe je een iPhone gespreid kan betalen? Wij hebben alles wat je moet weten over een refurbished iPhone op Phonely in termijnen kopen op een rijtje gezet.

Wat is precies een refurbished iPhone?

Het is een term die je steeds meer ziet opduiken, alhoewel de exacte invulling kan verschillen per winkel. Wij bij Phonely bieden dan ook de allerbeste service, bij ons is een refurbished iPhone:

Een tweedehands iPhone die nagenoeg ongebruikt is en is ingeleverd door de oude eigenaar omdat het niet beviel, of er een klein mankement mee was. Vervolgens controleren wij de gehele telefoon, en vervangen of repareren we eventuele schade. Op die manier is de iPhone weer helemaal als nieuw.

Doordat de telefoons technisch niet meer 'nieuw' zijn, kunnen wij ze voor veel minder verkopen dan je in andere winkel zou betalen. De iPhones zijn echter zo goed als niet van nieuw te onderscheiden zowel qua uiterlijk als hoe goed ze werken. En het mooiste van alles? Wij bij Phonely bieden ook nog eens 24 maanden garantie op jouw iPhone. Mocht de telefoon in 2 jaar tijd toch nog mankementen vertonen, dan staan wij voor je klaar!

Iphone gespreid betalen met Pay In3

Pay In3 is een nieuw initiatief dat betalen nog makkelijker maakt. Het is een officiële partner van Thuiswinkel Waarborg. Het concept is eigenlijk heel simpel, en juist daar ligt de kracht. Zoals de naam al doet vermoeden kan je met Pay In3 jouw iPhone bij ons in 3 termijnen betalen.

Dit doe je door direct 1/3 van de prijs te betalen, wij sturen je dan direct jouw refurbished iPhone op. Vervolgens betaal je na 30 dagen nog eens 1/3 van de prijs, en na totaal 60 dagen vanaf de aankoopdatum betaal je het laatste 1/3 deel van de prijs.

Je kan dus direct genieten van je smartphone, maar kan deze iPhone gespreid over 2 maanden betalen. Om een goed beeld te vormen van hoe dit betalen gaat, hebben wij een rekenvoorbeeld gemaakt van hoe dit voor jou zou kunnen werken:

Stel je wil een refurbished iPhone kopen van €600, maar hebt dit geld nu nog niet voor je aankoop. Dan doe je bij ons de smartphone in je winkelwagentje en kies je bij betalen voor de betaaloptie 'Pay In3'. Je moet dan €200 betalen. Pay In3 stuurt ons de bevestiging die wij nagenoeg direct ontvangen nadat je betaalt hebt. We sturen je meestal de iPhone dezelfde dag nog op, zodat hij morgen al bij je zou zijn.

Na 30 dagen zal je de volgende €200 betalen, dus ongeveer na een maand. Je hebt nu al €400 van de €600 betaalt. De maand erna (dus 60 dagen nadat je de aankoop hebt gedaan) betaal je de laatste €200 euro, en heb je jouw iPhone helemaal betaalt.

Pay In3 heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Zo verrekend Pay In3 geen rente. Je betaalt alleen het aankoop bedrag. Een ander groot voordeel is dat Pay In3 niet werkt met het BKR registratie, en dat is wel zo handig als je een tijdje wat minder geld hebt, maar wel een goede iPhone wilt hebben.

Kortweg zitten er alleen maar voordelen aan het gebruik van Pay In3. Wil jij een nieuwe smartphone hebben maar kan je dit nog niet direct betalen, dan is een iPhone in termijnen betalen de oplossing voor jou. Heb je vragen over deze service, of over onze refurbished iPhones? Je kan ons altijd vrijblijvend een vraag sturen via de mail, of ons van Phonely even bellen.