Blog

 1. Wat is een refurbished (gereviseerde) iPhone? De ultieme gids

   Refurbished iPhone lineup
  Er is veel verwarring als het gaat om de exacte definitie van een refurbished telefoon, en terecht. Het internet staat vol met verschillende omschrijvingen en classificaties van wat een telefoon precies refurbished maakt. Hopelijk kunnen we dit voor u duidelijk maken.  Lees meer »
 2. Waarom je een refurbished (gereviseerde) telefoon moet kopen in plaats van een nieuwe.

  Veel mensen vragen zich af waarom ze moeten kiezen voor een refurbished telefoon van Phonely, in plaats van een nieuwe telefoon te kopen. In dit artikel geven we je enkele redenen waarom een gebruikte telefoon de betere keuze is.

  1. De telefoons doen het net zo goed als nieuwe telefoons, maar de prijs is veel lager

  Alle telefoons verkocht door Phonely werken technisch gezien net zo goed als nieuwe telefoons. Als er na aankoop gebreken optreden met het functioneren van de telefoon, wordt dit gerepareerd door ons onder onze uitgebreide garantie. Dit geldt voor alle modellen die door ons worden verkocht.
  Onze beste conditie is 'zo goed als nieuw', wat betekend dat de telefoon ook cosmetisch gezien in dezelfde conditie is als een nieuwe telefoon. We hebben ook een andere conditie in ons aanbod,

  Lees meer »
 3. Is de iPhone SE nog steeds een goede telefoon in 2019?

  iphone_se_in_2019  De iPhone SE, die binnenkort zijn derde verjaardag viert, was een geweldige telefoon toen deze werd uitgebracht. Het gaf ons een toestel met het tijdloze ontwerp van de iPhone 5s, met moderne specificaties geleend van de iPhone 6s.

  Tijdloos ontwerp

  Wij zijn van mening dat het iPhone 5 ontwerp, met vierkante, in plaats van ronde, hoeken en verfijnde afgeschuinde randen, het hoogtepunt van alle Apple ontwerpen vertegenwoordigd.

  De iPhone SE heeft ook geen camerahobbel, wat een iPhone kenmerk werd vanaf de iPhone 6. Het ontbreken van deze hobbel zorgt voor een gladde en samenhangende achterkant, waardoor het mooie van de iPhone naar buiten komt.

  Het is zo'n tijdloos ontwerp dat de iPad

  Lees meer »
 4. Wat is iPhone IPS LCD?

  iphone_ips_lcd

  "In-Plane Switching" (IPS) is een LCD-technologie voor het eerst geïntroduceerd in 1996 door Hitachi. Het werd in eerste instantie ontwikkeld om de slechte kijkhoeken en kleurproblemen die LCD's op dat moment hadden, te corrigeren.


  Vanwege hoge kosten werd IPS nog niet veel gebruikt en voornamelijk gevonden bij high-end monitors, vooral gericht op de professionele sector. Natuurlijk werd IPS in de loop van de tijd verbeterd en verfijnd, en zoals het geval is met de meeste nieuwe technologieën, kwamen de kosten uiteindelijk tot een aanvaardbaar n

  Lees meer »
 5. Gemakkelijk jouw iPhone in termijnen betalen bij Phonely

  Betaal in 3 termijnen

  Een iPhone is geen goedkope telefoon, dat weten wij bij Phonely maar al te goed. Wij bieden daarom ook refurbished iPhones aan. Onze prijzen liggen ver onder hetgeen dat je bij een Apple winkel betaalt, maar zijn misschien voor jou net buiten je budget deze maand.

  Lees meer »
 6. Wat is iOS?

  Wat is iOS

  Of je nou een nieuwe gebruiker bent van Apple, of een jarenlange fan, je vraagt je misschien wel eens af waar iOS voor staat. Je bent er waarschijnlijk al van bewust dan OS staat voor Operating System (besturingssysteem), dus laten we kijken waar de wereldberoemde 'i'-branding vandaan komt en wat het betekend.

  Waar staat iOS voor?

  Apple introduceerde de nu iconische 'i'-branding met de iMac in 1998. Tijdens de aankondiging liet Steve Jobs weten dat de primaire betekenis voort komt uit het enthousiasme van het internet, met de eenvoud van Macintosh (computer van Apple, ook wel aangeduid als

  Lees meer »
 7. Waarom je iPhone niet werkt in de kou — en hoe je dit kunt oplossen

  iphone_in_de_kou

  Wanneer het koude weer is aangekomen, pakken we onszelf in en houden we onszelf bezig met het warmhouden van onszelf, maar niet veel van ons denken er aan om onze telefoon ook warm te houden.

  Toen we onlangs getroffen werden met de ijskou, kwamen er bij ons merkbaar meer klachten binnen over de levensduur van de batterij van de telefoons. Telefoons die nog veel leven in zich hadden, vielen ineens uit.

  Dit is omdat de meeste telefoons gebruik maken van vloeistof gebaseerde lithium-ion batterijen en de vloeistof begint te bevriezen, wanneer de temperatuur onder nul daalt. Als dit gebeurt, zal de batterij van

  Lees meer »
 8. Hoe maak je een reservekopie van je iPhone iOS 12

  Je wilt een reservekopie bewaren van alle informatie op je iPhone, maar je weet niet zo goed hoe. Zonder een reservekopie heb je meer risico dat je alle informatie van je iPhone verliest. In dit artikel zullen we laten zien hoe je een reservekopie maakt van je iPhone op iCloud met iOS 12.


  1. Om een reservekopie te maken van je iPhone op iCloud met iOS 12, open je instellingen en tik op je naam aan de bovenkant van je scherm. Tik vervolgens op iCloud.

  reservekopie_van_je_iphone1     reservekopie_van_je_iphone2


  2. Hi

  Lees meer »
 9. 5 manieren om opslag vrij te krijgen op je iPhone

  5 manieren om opslag vrij te krijgen op je iPhone

  Voordat je dingen gaat aanpassen, verplaatsen of verwijderen, neem een moment om te kijken naar de situatie van je iPhone opslag. Mogelijk heeft u een goed idee wat het probleem is, misschien heb je enkele offline films om te kijken, je ziet telkens je onbeluisterde podcast teller omhoog, omhoog en omhoog gaan, of je hebt twee duizend foto's gemaakt op je favoriete muziek festival.

  Pak je bijna-volle iPhone, klik op instellingen, algemeen, iPhone-opslag. Hier zul je iets zien waar je al bekend mee zou moeten zijn: een diagram dat weergeeft hoeveel ruimte nog op je telefoon beschikbaar is en wat voor data-apps, media, foto's of het mysterieuze 'andere' je telefoon opvullen. Daaronder zie je een lijst met alle apps, weergegeven op volgorde van hoeveel ruimte deze en hun data innemen op de telefoon.

  Lees meer »
 10. Maak je iPhone sneller

  Maak je iPhone sneller

  Je merkt misschien dan je iPhone wat langzamer wordt na een bepaalde tijd, maar tips om je iPhone sneller te maken zijn niet zo bekend. Dit is een goed artikel om te markeren en naar terug te komen als je iPhone wat langzamer wordt. Deze tips werken op elke model en elke iPhone die werkt met iOS. Dus de volgende keer dat je je iPhone wat sneller wilt maken, hebben wij wat tips voor je! Hier zijn zeven onbekende tips die je iPhone sneller maken.

  1. Maak je iPhone sneller door de opgeschoonde RAM door uw iPhone opnieuw op te starten

  Dit is niet hetzelfde als je telefoon simpelweg uit te zetten, en vervolgens weer aan te zetten. Voor een of andere reden is die de precieze manier of je iPhone op te schonen als het gaat om de RAM. Om dit te doen, hou tegelijkertijd de aan- en uitknop en de knop volume lager in (bij iPhone 6S en ouder, hou de thuis knop in in plaats

  Lees meer »