Blog

 1. Refurbished luxe iPhones drukken de groei van betaalbare nieuwe Android smartphones

  apple iphone vs android


  Refurbished luxe iPhones drukken de groei van betaalbare nieuwe Android smartphones

   

  Sinds het begin van de smartphone industrie zagen we de vraag naar luxe smartphones stijgen. Dit was maar al te goed te zien in de stijgende iPhone populariteit. Ieder jaar werden de modellen sneller, mooier en op alle vlakken beter. Dit kwam natuurlijk samen met een verhoogd prijskaartje. 

   

  Lees meer »
 2. Een Refurbished iPhone voor Kinderen Kopen

  refurbished iphone voor kinderen kopen


  De iPhone van Apple is het symbool van technologie in de éénentwintigste eeuw. Het is dan ook niet gek dat h

  Lees meer »
 3. Refurbished (gereviseerde) iPhone versus nieuwe iPhone: Welk type is de juiste keuze voor jou?

  iPhone X

  Het Amerikaanse technologiebedrijf Apple maakt prachtige toestellen. De iPhone is enorm populair vanwege het mooie ontwerp, de apps (er zijn meer dan een miljoen apps beschikbaar in de App Store) en ook de functies zoals Siri; de virtuele assistent. Dit is de reden waarom meer dan een miljard iPhones zijn verkocht over de hele wereld.

  Als je een bestaande iPhone-gebruiker bent die op zoek is naar een upgrade, of als je mee wilt doen met de miljarden mensen die al een Apple-smartphone bezitten, dan is de grote vraag hoe je deze iPhone zal gaan kopen. Moet je een refurbished iPhone kopen of een gloednieuwe iPhone?

  Lees meer »
 4. Wat is een refurbished (gereviseerde) iPhone? De ultieme gids

   Refurbished iPhone lineup
  Er is veel verwarring als het gaat om de exacte definitie van een refurbished telefoon, en terecht. Het internet staat vol met verschillende omschrijvingen en classificaties van wat een telefoon precies refurbished maakt. Hopelijk kunnen we dit voor u duidelijk maken.  Lees meer »
 5. Waarom je een refurbished (gereviseerde) telefoon moet kopen in plaats van een nieuwe.

  Veel mensen vragen zich af waarom ze moeten kiezen voor een refurbished telefoon van Phonely, in plaats van een nieuwe telefoon te kopen. In dit artikel geven we je enkele redenen waarom een gebruikte telefoon de betere keuze is.

  1. De telefoons doen het net zo goed als nieuwe telefoons, maar de prijs is veel lager

  Alle telefoons verkocht door Phonely werken technisch gezien net zo goed als nieuwe telefoons. Als er na aankoop gebreken optreden met het functioneren van de telefoon, wordt dit gerepareerd door ons onder onze uitgebreide garantie. Dit geldt voor alle modellen die door ons worden verkocht.
  Onze beste conditie is 'zo goed als nieuw', wat betekend dat de telefoon ook cosmetisch gezien in dezelfde conditie is als een nieuwe telefoon. We hebben ook een andere conditie in ons aanbod,

  Lees meer »
 6. Is de iPhone SE nog steeds een goede telefoon in 2019?

  iphone_se_in_2019  De iPhone SE, die binnenkort zijn derde verjaardag viert, was een geweldige telefoon toen deze werd uitgebracht. Het gaf ons een toestel met het tijdloze ontwerp van de iPhone 5s, met moderne specificaties geleend van de iPhone 6s.

  Tijdloos ontwerp

  Wij zijn van mening dat het iPhone 5 ontwerp, met vierkante, in plaats van ronde, hoeken en verfijnde afgeschuinde randen, het hoogtepunt van alle Apple ontwerpen vertegenwoordigd.

  De iPhone SE heeft ook geen camerahobbel, wat een iPhone kenmerk werd vanaf de iPhone 6. Het ontbreken van deze hobbel zorgt voor een gladde en samenhangende achterkant, waardoor het mooie van de iPhone naar buiten komt.

  Het is zo'n tijdloos ontwerp dat de iPad

  Lees meer »
 7. Wat is iPhone IPS LCD?

  iphone_ips_lcd

  "In-Plane Switching" (IPS) is een LCD-technologie voor het eerst geïntroduceerd in 1996 door Hitachi. Het werd in eerste instantie ontwikkeld om de slechte kijkhoeken en kleurproblemen die LCD's op dat moment hadden, te corrigeren.


  Vanwege hoge kosten werd IPS nog niet veel gebruikt en voornamelijk gevonden bij high-end monitors, vooral gericht op de professionele sector. Natuurlijk werd IPS in de loop van de tijd verbeterd en verfijnd, en zoals het geval is met de meeste nieuwe technologieën, kwamen de kosten uiteindelijk tot een aanvaardbaar n

  Lees meer »
 8. Gemakkelijk jouw iPhone in termijnen betalen bij Phonely

  Betaal in 3 termijnen

  Een iPhone is geen goedkope telefoon, dat weten wij bij Phonely maar al te goed. Wij bieden daarom ook refurbished iPhones aan. Onze prijzen liggen ver onder hetgeen dat je bij een Apple winkel betaalt, maar zijn misschien voor jou net buiten je budget deze maand.

  Lees meer »
 9. Wat is iOS?

  Wat is iOS

  Of je nou een nieuwe gebruiker bent van Apple, of een jarenlange fan, je vraagt je misschien wel eens af waar iOS voor staat. Je bent er waarschijnlijk al van bewust dan OS staat voor Operating System (besturingssysteem), dus laten we kijken waar de wereldberoemde 'i'-branding vandaan komt en wat het betekend.

  Waar staat iOS voor?

  Apple introduceerde de nu iconische 'i'-branding met de iMac in 1998. Tijdens de aankondiging liet Steve Jobs weten dat de primaire betekenis voort komt uit het enthousiasme van het internet, met de eenvoud van Macintosh (computer van Apple, ook wel aangeduid als

  Lees meer »
 10. Waarom je iPhone niet werkt in de kou — en hoe je dit kunt oplossen

  iphone_in_de_kou

  Wanneer het koude weer is aangekomen, pakken we onszelf in en houden we onszelf bezig met het warmhouden van onszelf, maar niet veel van ons denken er aan om onze telefoon ook warm te houden.

  Toen we onlangs getroffen werden met de ijskou, kwamen er bij ons merkbaar meer klachten binnen over de levensduur van de batterij van de telefoons. Telefoons die nog veel leven in zich hadden, vielen ineens uit.

  Dit is omdat de meeste telefoons gebruik maken van vloeistof gebaseerde lithium-ion batterijen en de vloeistof begint te bevriezen, wanneer de temperatuur onder nul daalt. Als dit gebeurt, zal de batterij van

  Lees meer »