Blog

 1. Wat is iPhone IPS LCD?

  iphone_ips_lcd

  "In-Plane Switching" (IPS) is een LCD-technologie voor het eerst geïntroduceerd in 1996 door Hitachi. Het werd in eerste instantie ontwikkeld om de slechte kijkhoeken en kleurproblemen die LCD's op dat moment hadden, te corrigeren.


  Vanwege hoge kosten werd IPS nog niet veel gebruikt en voornamelijk gevonden bij high-end monitors, vooral gericht op de professionele sector. Natuurlijk werd IPS in de loop van de tijd verbeterd en verfijnd, en zoals het geval is met de meeste nieuwe technologieën, kwamen de kosten uiteindelijk tot een aanvaardbaar n

  Lees meer »
 2. Gemakkelijk jouw iPhone in termijnen betalen bij Phonely

  Betaal in 3 termijnen

  Een iPhone is geen goedkope telefoon, dat weten wij bij Phonely maar al te goed. Wij bieden daarom ook refurbished iPhones aan. Onze prijzen liggen ver onder hetgeen dat je bij een Apple winkel betaalt, maar zijn misschien voor jou net buiten je budget deze maand.

  Lees meer »
 3. Wat is iOS?

  Wat is iOS

  Of je nou een nieuwe gebruiker bent van Apple, of een jarenlange fan, je vraagt je misschien wel eens af waar iOS voor staat. Je bent er waarschijnlijk al van bewust dan OS staat voor Operating System (besturingssysteem), dus laten we kijken waar de wereldberoemde 'i'-branding vandaan komt en wat het betekend.

  Waar staat iOS voor?

  Apple introduceerde de nu iconische 'i'-branding met de iMac in 1998. Tijdens de aankondiging liet Steve Jobs weten dat de primaire betekenis voort komt uit het enthousiasme van het internet, met de eenvoud van Macintosh (computer van Apple, ook wel aangeduid als

  Lees meer »
 4. Waarom je iPhone niet werkt in de kou — en hoe je dit kunt oplossen

  iphone_in_de_kou

  Wanneer het koude weer is aangekomen, pakken we onszelf in en houden we onszelf bezig met het warmhouden van onszelf, maar niet veel van ons denken er aan om onze telefoon ook warm te houden.

  Toen we onlangs getroffen werden met de ijskou, kwamen er bij ons merkbaar meer klachten binnen over de levensduur van de batterij van de telefoons. Telefoons die nog veel leven in zich hadden, vielen ineens uit.

  Dit is omdat de meeste telefoons gebruik maken van vloeistof gebaseerde lithium-ion batterijen en de vloeistof begint te bevriezen, wanneer de temperatuur onder nul daalt. Als dit gebeurt, zal de batterij van

  Lees meer »
 5. Hoe maak je een reservekopie van je iPhone iOS 12

  Je wilt een reservekopie bewaren van alle informatie op je iPhone, maar je weet niet zo goed hoe. Zonder een reservekopie heb je meer risico dat je alle informatie van je iPhone verliest. In dit artikel zullen we laten zien hoe je een reservekopie maakt van je iPhone op iCloud met iOS 12.


  1. Om een reservekopie te maken van je iPhone op iCloud met iOS 12, open je instellingen en tik op je naam aan de bovenkant van je scherm. Tik vervolgens op iCloud.

  reservekopie_van_je_iphone1     reservekopie_van_je_iphone2


  2. Hi

  Lees meer »
 6. 5 manieren om opslag vrij te krijgen op je iPhone

  5 manieren om opslag vrij te krijgen op je iPhone

  Voordat je dingen gaat aanpassen, verplaatsen of verwijderen, neem een moment om te kijken naar de situatie van je iPhone opslag. Mogelijk heeft u een goed idee wat het probleem is, misschien heb je enkele offline films om te kijken, je ziet telkens je onbeluisterde podcast teller omhoog, omhoog en omhoog gaan, of je hebt twee duizend foto's gemaakt op je favoriete muziek festival.

  Pak je bijna-volle iPhone, klik op instellingen, algemeen, iPhone-opslag. Hier zul je iets zien waar je al bekend mee zou moeten zijn: een diagram dat weergeeft hoeveel ruimte nog op je telefoon beschikbaar is en wat voor data-apps, media, foto's of het mysterieuze 'andere' je telefoon opvullen. Daaronder zie je een lijst met alle apps, weergegeven op volgorde van hoeveel ruimte deze en hun data innemen op de telefoon.

  Lees meer »
 7. Maak je iPhone sneller

  Maak je iPhone sneller

  Je merkt misschien dan je iPhone wat langzamer wordt na een bepaalde tijd, maar tips om je iPhone sneller te maken zijn niet zo bekend. Dit is een goed artikel om te markeren en naar terug te komen als je iPhone wat langzamer wordt. Deze tips werken op elke model en elke iPhone die werkt met iOS. Dus de volgende keer dat je je iPhone wat sneller wilt maken, hebben wij wat tips voor je! Hier zijn zeven onbekende tips die je iPhone sneller maken.

  1. Maak je iPhone sneller door de opgeschoonde RAM door uw iPhone opnieuw op te starten

  Dit is niet hetzelfde als je telefoon simpelweg uit te zetten, en vervolgens weer aan te zetten. Voor een of andere reden is die de precieze manier of je iPhone op te schonen als het gaat om de RAM. Om dit te doen, hou tegelijkertijd de aan- en uitknop en de knop volume lager in (bij iPhone 6S en ouder, hou de thuis knop in in plaats

  Lees meer »
 8. De eerste telefoon van uw kind kopen

  De eerste telefoon van uw kind kopen

  Het is altijd moeilijk om te weten wanneer het de beste tijd is om voor uw kind zijn of haar eerste telefoon te kopen, en welk toestel u moet kiezen. Als algemene vuistregel zien de meeste ouders de overgang van de basisschool naar de middelbare school als het perfecte moment om een eerste telefoon te kopen voor hun kleine, zodat ze hun kunnen bereiken als dit nodig is.

  Maar waar heeft uw kind nou zijn of haar telefoon voor nodig, alleen om met u in contact te komen? Hebben ze een abonnement nodig, of neemt u een prepaid simkaart? Er zijn veel opties en dat kan best overweldigend zijn. Om u te helpen met al deze keuzes, is hier een handleiding naar het kopen van de eerste telefoon van uw kind.

  Hoeveel zou u moeten besteden?
  Er is geen juist antwoord op deze vraag, u bent er vast van op de hoogte dat telefoons elk

  Lees meer »
 9. Wat je moet doen voordat je je iPhone of iPad weggeeft, verkoopt of retour stuurt

  Wat je moet doen voordat je je iPhone of iPad weggeeft, verkoopt of retour stuurt

  Als je je iPhone of iPad nog hebt

  Voordat je je toestel verkoopt, weggeeft of retour doet, zul je je persoonlijke informatie moeten verwijderen. Je moet niet handmatig al je contacten, kalenders, documenten, foto's of andere iCloud informatie verwijderen, terwijl je nog bent ingelogd bij Apple ID. Dat zorgt er namelijk voor, dat al deze data ook wordt verwijderd van je iCloud en andere toestellen die ingelogd zijn met jouw iCloud.

  Volg deze stappen:

  Als je iPhone gekoppeld is aan een Apple Watch, ontkoppel deze dan.
  Maak een back up van je toestel.
  Log uit bij iCloud, iTunes en de App Store.
  Als je iOS 10.3 of later gebruikt, open je instellingen > (jouw naam). Ga naar beneden en tik op Log uit. Vul uw Apple ID wachtwoord in en tik op Zet Uit.

  Als je iOS 10.2 of eerder gebruikt > open instellingen > iCloud > log uit. Tik nogmaals log uit en tik dan op verwijderen van mijn

  Lees meer »
 10. Hoe kun je het meeste uit je iPhone batterij halen?

  Hoe kun je het meeste uit je iPhone batterij halen?

  De iPhone is goed gezelschap waar je veel mee kunt doen, als je batterij niet leeg is. Wanneer je batterij leeg is, hou je een mooi voorwerp over om je papier onder te leggen, zodat het niet weg waait. Het is erg frustrerend wanneer je moeite moet doen, om ervoor te zorgen dat je telefoon niet uitvalt, voordat je weer bij je oplader bent. Niemand wil meer op zoek zijn naar stopcontacten dan nodig is. Als je wilt weten hoe je batterij over kan houden aan het einde van de dag, dan ben je op de goede plek. Je kunt natuurlijk ook overwegen om je geld te investeren in een powerbank, zodat je onderweg je iPhone kan gebruiken.

  1. BATTERIJ PERCENTAGE LATEN ZIEN

  Als je in de gaten kan houden hoeveel procent je batterij nog is, kun hier makkelijker rekening mee houden, dan dat je alleen een staafje kleiner ziet worden. Om dit aan te zetten ga je naar je instellingen > batterij > batterij percentage aan.

  Lees meer »