Blog

 1. De beste refurbished smartphone van 2020: Refurbished iPhone X

  Refurbish iPhone X 2020

  Smartphones hebben de afgelopen jaren ontzettend veel ontwikkeling doorgemaakt. Echter zijn smartphones zoals iPhones ook ieder jaar een stuk duurder geworden. Het is dan ook zonde om iedere keer weer de nieuwste smartphone te halen, vooral als het vorige model slechts kleine verschillen heeft. In dit artikel zullen we het hebben over de smartphone die wij de beste refurbished iPhone van 2020 vinden: de refurbished iPhone X. Niet alleen krijg je op Phonely een hele scherpe korting wanneer je een refurbished iPhone X koopt, het is bij ons ook nog eens mogelijk om jouw iPhone gespreid te betalen, tegen 0% rente! Zo kost een iPhone X bij Phonely nu slechts €559, dat is bijna 50% korting o

  Lees meer »
 2. Is een refurbished iPhone 8 nog goed in 2020?

  Refurbished iPhone 8 in 2020

  Ben jij op zoek naar een nieuwe smartphone, maar wil je hier niet te veel voor betalen? Dan is een refurbished iPhone 8 een goede optie voor jou. Alhoewel deze smartphone niet het nieuwste model is, concurreert het nog steeds met veel andere smartphones op de markt dankzij zijn scherpe prijs en goede prestaties.

   

  Wat is precies een refurbished iPhone 8?

   

  Voordat we kunnen vaststellen hoe deze iPhone op dit moment in de markt ligt, willen we eerst uitlichten wat een refurbished iPhone 8 precies is. Wij krijgen bij Phonely smartphones binnen die minimaal gebruikt zijn. Deze smartphones krijgen wij binnen via klanten of bedrijven. Het zijn smartphones met geen

  Lees meer »
 3. Waarom je je kinderen zou moeten verwennen met refurbished iPhones (in plaats van een nieuwe)

  Refurbished_iPhone_kinderen

  Je kunt er bijna niet meer onderuit, een telefoon uitzoeken voor je zoon of dochter is een taak voor bijna elke 21e-eeuw vader of moeder. Bijna 95% van alle tieners hebben een telefoon en je kind zonder telefoon laten kan het moeilijker maken voor ze om in contact te blijven met hun vrienden en familie.

  Maar met de laatste iPhones die verkocht worden voor rond de € 1000, is een nieuwe telefoon kopen (waar ze waarschijnlijk niet super voorzichtig mee zullen zijn) niet een optie. En niemand wil op school komen met een budget telefoon waar niet alle nieuwste functies mogelijk mee zijn.

  Dat is waarom refurbished telefoons de oplossing zijn voor vele ouders. Het geeft je kind een nieuw p

  Lees meer »
 4. Het beste Kerstcadeau van 2019: een refurbished iPhone 7

  Refurbished iPhone 7

  Ben jij op zoek naar een geweldig maar betaalbaar kerstcadeau voor jouw partner, kinderen, ouders of naasten? Dan hebben wij bij Phonely nu een geweldige aanbieding voor jou: een refurbished iPhone 7. Niet alleen bieden wij deze aan met een scherpe korting op de nieuwprijs, je kan er ook nog eens voor kiezen om de iPhone in termijnen te betalen.

   

  De iPhone 7 heeft op dit moment een geweldige positie op de markt. Want alhoewel het niet meer het nieuwste model is, levert het prestaties die beter zijn dan 90% van alle andere smartphones. Daarnaast krijgen de iPhones van Apple constant nieuwe updates om de prestaties en veiligheid te verbeteren, in tegenstelling tot

  Lees meer »
 5. 5 redenen waarom refurbished de beste keuze is

  Refurbished iPhone X

   

  We zouden dwazen zijn als we niet het stigma rondom refurbished zouden erkennen. Het beste wat we kunnen doen is dit accepteren en het aanpakken. Dus hier is onze gids met de top 5 redenen waarom je refurbished zou moeten kopen in plaats van nieuw of tweedehands telefoon.

  Betere kwaliteit dan tweedehands telefoons

  Elk refurbished toestel die door Phonely wordt verkocht heeft een uitgebreid inspectie- en testproces doorlopen, ongeacht van de staat waarin deze aan de winkelier is geleverd.

  Dit is simpelweg niet het geval bij tweedehands toestellen, die verkocht worden in dezelfde staat als de laatste eigenaar ze

  Lees meer »
 6. iPhone gespreid betalen per maand met CreditClick

  CreditClick

  iPhone gespreid betalen per maand met CreditClick

   

  Het is vanaf nu mogelijk om jouw aankopen op Phonely gespreid te betalen per maand. Je kan zelf kiezen over welke periode je dit wilt betalen. Zo kan je vanaf nu jouw aankoop spreiden over een periode van 6 tot 48 maanden.

   

  Dankzij onze nieuwe samenwerking met CreditClick bieden we nog meer mogelijkheden om jouw iPhone in termijnen te betalen. Ben jij benieuwd welke manier van betalen het beste bij jou past? Wij hebben de belangrijkste informatie over een iPhone kopen in termijnen op een rijtje gezet.

   

  Verschillen

  Lees meer »
 7. Waarom refurbished elektronica kopen?

  refurbished iphone

  Refurbished elektronica zijn gebruikte toestellen zoals telefoons, computers, televisies etc. die op kwaliteit zijn getest en naar hun volledige werking zijn hersteld en vervolgens als refurbished worden verkocht.

  Het is een snel groeiende industrie die steeds belangrijker wordt, omdat de hoeveelheid apparaat-verspilling een groot effect op het milieu heeft. Refurbished producten verminderen uiteindelijk de verspilling van elektronica, waardoor fabrikanten minder grondstoffen, verbrandingsovens en stortplaatsen kunnen gebruiken om minder schadelijke chemicaliën in onze kostbare planeer te stoppen.

  Buiten het redden van het milieu, waarom koopt men refurbished iPhones, iPads en andere elektronica?

  Lees meer »
 8. Bespaar geld met een refurbished iPhone 11

  refurbished iphone 11 line up

  Het is zonder twijfel de populairste telefoon van 2019: de iPhone 11 van Apple. Dit jaar komt Apple uit met maar liefst drie verschillende varianten van deze telefoon:

  -          iPhone 11

  -          iPhone 11 Pro

  -          iPhone 11 Pro Max

  Welk van deze telefoons je ook kiest, je bent er zeker van dat je de meest geavanceerde smartphone krijgt die op dit moment verkrijgbaar

  Lees meer »
 9. Hoeveel iPhone geheugen je echt nodig hebt? [Complete 2019 Gids]

  iPhone geheugen

  Ben jij van plan binnenkort een nieuwe of refurbished iPhone te kopen? Dan is één van de grootste uitdagingen die je tegen gaat komen om de juiste hoeveelheid opslag te kiezen. iPhones komen namelijk in verschillende uitgaven als het gaat om iPhone geheugen; Door de jaren heen hebben we groottes in het iPhone geheugen gezien van 16 GB tot wel 512 GB. Maar hoeveel heb je nu precies nodig? Wij van Phonely zullen in deze complete gids dieper ingaan op de perfecte grootte aan iPhone opslag voor jou. Op die manier betaal je nooit te veel, maar zal je ook zeker geen spijt krijgen van jouw aankoop. En dat is natuurlijk waar wij voor staan met extra betaalbare refurbished iPhones.

   

  Welke groottes zijn er precies beschikbaar?

   

  Er zijn door de jaren heen veel verschillende iPh

  Lees meer »
 10. Refurbished luxe iPhones drukken de groei van betaalbare nieuwe Android smartphones

  apple iphone vs android


  Refurbished luxe iPhones drukken de groei van betaalbare nieuwe Android smartphones

   

  Sinds het begin van de smartphone industrie zagen we de vraag naar luxe smartphones stijgen. Dit was maar al te goed te zien in de stijgende iPhone populariteit. Ieder jaar werden de modellen sneller, mooier en op alle vlakken beter. Dit kwam natuurlijk samen met een verhoogd prijskaartje. 

   

  We hebben ongeveer twee jaar ge

  Lees meer »