Blog

 1. Bespaar geld met een refurbished iPhone 11

  refurbished iphone 11 line up

  Het is zonder twijfel de populairste telefoon van 2019: de iPhone 11 van Apple. Dit jaar komt Apple uit met maar liefst drie verschillende varianten van deze telefoon:

  -          iPhone 11

  -          iPhone 11 Pro

  -          iPhone 11 Pro Max

  Welk van deze telefoons je ook kiest, je bent er zeker van dat je de meest geavanceerde smartphone krijgt die op dit moment verkrijgbaar

  Lees meer »
 2. Hoeveel iPhone geheugen je echt nodig hebt? [Complete 2019 Gids]

  iPhone geheugen

  Ben jij van plan binnenkort een nieuwe of refurbished iPhone te kopen? Dan is één van de grootste uitdagingen die je tegen gaat komen om de juiste hoeveelheid opslag te kiezen. iPhones komen namelijk in verschillende uitgaven als het gaat om iPhone geheugen; Door de jaren heen hebben we groottes in het iPhone geheugen gezien van 16 GB tot wel 512 GB. Maar hoeveel heb je nu precies nodig? Wij van Phonely zullen in deze complete gids dieper ingaan op de perfecte grootte aan iPhone opslag voor jou. Op die manier betaal je nooit te veel, maar zal je ook zeker geen spijt krijgen van jouw aankoop. En dat is natuurlijk waar wij voor staan met extra betaalbare refurbished iPhones.

   

  Welke groottes zijn er precies beschikbaar?

   

  Er zijn door de jaren heen veel verschillende iPh

  Lees meer »
 3. Refurbished luxe iPhones drukken de groei van betaalbare nieuwe Android smartphones

  apple iphone vs android


  Refurbished luxe iPhones drukken de groei van betaalbare nieuwe Android smartphones

   

  Sinds het begin van de smartphone industrie zagen we de vraag naar luxe smartphones stijgen. Dit was maar al te goed te zien in de stijgende iPhone populariteit. Ieder jaar werden de modellen sneller, mooier en op alle vlakken beter. Dit kwam natuurlijk samen met een verhoogd prijskaartje. 

   

  We hebben ongeveer twee jaar ge

  Lees meer »
 4. Een Refurbished iPhone voor Kinderen Kopen

  refurbished iphone voor kinderen kopen


  De iPhone van Apple is het symbool van technologie in de éénentwintigste eeuw. Het is dan ook niet gek dat heel veel kinderen en tieners graag deze s

  Lees meer »
 5. Refurbished (gereviseerde) iPhone versus nieuwe iPhone: Welk type is de juiste keuze voor jou?

  iPhone X

  Het Amerikaanse technologiebedrijf Apple maakt prachtige toestellen. De iPhone is enorm populair vanwege het mooie ontwerp, de apps (er zijn meer dan een miljoen apps beschikbaar in de App Store) en ook de functies zoals Siri; de virtuele assistent. Dit is de reden waarom meer dan een miljard iPhones zijn verkocht over de hele wereld.

  Als je een bestaande iPhone-gebruiker bent die op zoek is naar een upgrade, of als je mee wilt doen met de miljarden mensen die al een Apple-smartphone bezitten, dan is de grote vraag hoe je deze iPhone zal gaan kopen. Moet je een refurbished iPhone kopen of een gloednieuwe iPhone?

  Er zijn voordelen

  Lees meer »
 6. Wat is een refurbished (gereviseerde) iPhone? De ultieme gids

   Refurbished iPhone lineup
  Er is veel verwarring als het gaat om de exacte definitie van een refurbished telefoon, en terecht. Het internet staat vol met verschillende omschrijvingen en classificaties van wat een telefoon precies refurbished maakt. Hopelijk kunnen we dit voor u duidelijk maken.  Lees meer »
 7. Waarom je een refurbished (gereviseerde) telefoon moet kopen in plaats van een nieuwe.

  Veel mensen vragen zich af waarom ze moeten kiezen voor een refurbished telefoon van Phonely, in plaats van een nieuwe telefoon te kopen. In dit artikel geven we je enkele redenen waarom een gebruikte telefoon de betere keuze is.

  1. De telefoons doen het net zo goed als nieuwe telefoons, maar de prijs is veel lager

  Alle telefoons verkocht door Phonely werken technisch gezien net zo goed als nieuwe telefoons. Als er na aankoop gebreken optreden met het functioneren van de telefoon, wordt dit gerepareerd door ons onder onze uitgebreide garantie. Dit geldt voor alle modellen die door ons worden verkocht.
  Onze beste conditie is 'zo goed als nieuw', wat betekend dat de telefoon ook cosmetisch gezien in dezelfde conditie is als een nieuwe telefoon. We hebben ook een andere conditie in ons aanbod,

  Lees meer »
 8. Is de iPhone SE nog steeds een goede telefoon in 2019?

  iphone_se_in_2019  De iPhone SE, die binnenkort zijn derde verjaardag viert, was een geweldige telefoon toen deze werd uitgebracht. Het gaf ons een toestel met het tijdloze ontwerp van de iPhone 5s, met moderne specificaties geleend van de iPhone 6s.

  Tijdloos ontwerp

  Wij zijn van mening dat het iPhone 5 ontwerp, met vierkante, in plaats van ronde, hoeken en verfijnde afgeschuinde randen, het hoogtepunt van alle Apple ontwerpen vertegenwoordigd.

  De iPhone SE heeft ook geen camerahobbel, wat een iPhone kenmerk werd vanaf de iPhone 6. Het ontbreken van deze hobbel zorgt voor een gladde en samenhangende achterkant, waardoor het mooie van de iPhone naar buiten komt.

  Het is zo'n tijdloos ontwerp dat de iPad Pro een soortgelijk uiterlijk heeft overgenomen,

  Lees meer »
 9. Wat is iPhone IPS LCD?

  iphone_ips_lcd

  "In-Plane Switching" (IPS) is een LCD-technologie voor het eerst geïntroduceerd in 1996 door Hitachi. Het werd in eerste instantie ontwikkeld om de slechte kijkhoeken en kleurproblemen die LCD's op dat moment hadden, te corrigeren.


  Vanwege hoge kosten werd IPS nog niet veel gebruikt en voornamelijk gevonden bij high-end monitors, vooral gericht op de professionele sector. Natuurlijk werd IPS in de loop van de tijd verbeterd en verfijnd, en zoals het geval is met de meeste nieuwe technologieën, kwamen de kosten uiteindelijk tot een aanvaardbaar niveau voor massaproductie. De meeste i

  Lees meer »
 10. Gemakkelijk jouw iPhone in termijnen betalen bij Phonely

  Betaal in 3 termijnen

  Een iPhone is geen goedkope telefoon, dat weten wij bij Phonely maar al te goed. Wij bieden daarom ook refurbished iPhones aan. Onze prijzen liggen ver onder hetgeen dat je bij een Apple winkel betaalt, maar zijn misschien voor jou net buiten je budget deze maand.

  Wil

  Lees meer »