Bij Phonely bieden we een grote keuze aan betalingsmogelijkheden


iDEAL

ideal

 

iDeal is op het moment de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland.

Tijdens het afrekenen kies je voor iDEAL in combinatie met jouw bank. Hierna word je doorgestuurd naar de online bankomgeving van jouw bank en gevraagd in te loggen. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld, je hoeft de betaling alleen te bevestigen. Wanneer dit gedaan is, bevestigt de bank de betaling direct en word je teruggestuurd naar website van de webshop.

Klanten van deze banken kunnen gebruikmaken van iDeal: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

 

 

 

MisterCash / Bancontact

bancontact

Bancontact is de meest voorkomende online betaalmethode in België. In het verleden was Bancontact ook bekend als MisterCash.

Als je een online aankoop wilt doen, geef je eerst de gevraagde gegevens van jouw betaalkaart in. Vervolgens kom je terecht in een nieuw scherm. Je hebt dan jouw digipass nodig, die je ook gebruikt voor online bankieren. Schuif de Bancontact/MisterCash in de digipass en volg de instructies op het computerscherm. Je ontvangt op het einde van dit proces een cijfer dat geldt als elektronische handtekening. Hiermee bevestig je op het computerscherm jouw identiteit en de betaling.
Daarna zul je weer naar de website van de webshop gestuurd worden.

 

 

 

In3

in3

Betaal je je bestelling liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente.
Het voordeel van betalen met in3 is dat u gelijk gebruik kunt maken van uw bestelling, zonder het volledige bedrag betaald te hebben. En dat zonder extra kosten!

Zo koop je een nieuw toestel met de gemakken van gespreid betalen, zonder de kosten van een lening. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Deze betaalmethode werkt als volgt: op de dag van de bestelling kies je bij het afrekenen in3 als betaalmethode (het systeem doet een snelle gegevenscontrole) en betaal je het eerste deel via iDeal en word je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel.
Je ontvangt een mail voor elke nieuwe betaling.

Mocht onverwachts je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je contact opnemen met In3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over In3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Helaas is het nog niet mogelijk om in België af te rekenen met in3.

 

 

 

Afterpay

afterpay

AfterPay biedt als online betaalmethode het gemak van 'kijken, kopen en achteraf betalen'. Je bestelt een product of dienst bij een webwinkel en betaalt pas achteraf via een eenmalige machtiging, papieren of digitale acceptgiro (DigiAccept) of via een automatische incasso. Dit kan handig zijn, als je even krap bij kas zit. AfterPay rekent geen kosten en rente.

Je hebt 10 dagen de tijd om het openstaande bedrag te voldoen, na ontvangst van de (digitale) acceptgiro. Voor vragen en problemen kun je bij het Klantcontact Center terecht.

Afterpay is tot nu toe alleen actief in Nederland.

 

 

 

PayPal

paypal

PayPal is een tussenschakel bij online betalingen. Het is een makkelijke, veilige manier om onlineaankopen te betalen.
Wanneer je bij een webshop op het PayPal selecteerd als betaalmethode, hoef je behalve je accountgegevens verder niets in te voeren. Het bedrag wordt vanzelf van je rekening afgeschreven. Doe je dat liever zelf? Dan kun je er ook voor kiezen om PayPal niet aan je rekening te koppelen. Je zet dan simpelweg zelf saldo op je PayPal account.

 

 

 

Credit Cards (Visa, MasterCard, American Express)

credit cards

Met een creditcard kan je dagelijkse aankopen betalen, waarbij je op een later moment pas deze uitgaven terugbetaalt aan de creditcardmaatschappij.

De chip en pincode heb je bij een aankoop op internet niet nodig. Wel het uitgebreide nummer dat op de kaart staat gedrukt. Dit nummer kan 13 tot 16 getallen bevatten.
Daarnaast moet je bij een bestelling op internet de vervaldatum van de creditcard invullen. Ook deze staat op de kaart gedrukt. Je ziet een maand en een jaar, bijvoorbeeld 12/21.
Dan is er nog de validatiecode, ook wel CVV genoemd. Bij Visa en Mastercard bestaat deze code uit drie getallen. Deze staan vermeld op de achterkant van de kaart, naast je handtekening.

In Nederlandse webshops kan het zijn dat je de scanner of cardreader van de bank moet gebruiken na het invullen van deze gegevens.

 

 

 

Giropay

giropay

Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen is ontworpen.

Iedere betaling met deze Duitse betaaloptie start met het invullen van de bankcode en het rekeningnummer. Dan volgt de inlogprocedure. Die is per bank verschillend. De stappen die de consument dan doorloopt, worden ook wel het identificatieproces genoemd. Dit wil zeggen dat alleen de pashouder (die in bezit is van de pincode (of het wachtwoord)) de betaling succesvol kan afronden.

 

 

 

SOFORT Banking

sofort

Bij SOFORT hoef je de betaling alleen te bevestigen, net als bij iDEAL of Bancontact. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en dergelijk staat al ingevuld. SOFORT voert de betaling hierna uit.

Een SOFORT betaling bestaat uit 4 stappen:
Je selecteert de bank waarmee je de betaling wilt verrichten.
Daarna bevind je je op het login-gedeelte van het beveiligde betalingsformulier. Meld je aan met jouw gegevens voor internetbankieren.
Je bevestigt de overschrijving met pincode of kaartlezer.
Hierna ontvang je een bevestiging van de overschrijving en/of bevestiging van de bestelling van je webshop.

 

 

 

CreditClick

CreditClick is een nieuwe manier om te betalen voor onlineaankopen. In plaats van gelijk het volledige bedrag te betalen bij het bestellen of bij levering, biedt CreditClick de mogelijkheid om het bedrag over een aantal maanden te verspreiden.

Kies voor 'CreditClick' als betaalmethode tijdens het afrekenen. Registreer als nieuwe CreditClick-klant door je gegevens in te vullen. De kredietverstrekker beoordeeld de aanvraag en geeft binnen enkele minuten goedkeuring. Teken digitaal de kredietaanvraag. Gelijk daarna kunt u de lening gebruiken om te betalen voor uw bestelling.

Het hele proces van kiezen voor CreditClick tot je aankoop bevestigen duurt maar 5 minuten wanneer je alle informatie bij de hand hebt.